Verzekeringen.

Wij bieden u een objectief verzekeringsadvies.

Verzekeringen door AGVP

Wij doen zaken met ruim 100 verzekeraars waarvan wij de producten bij onze advisering betrekken. Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die verzekeringsmaatschappijen voeren. Hierbij werken wij met een aantal voorkeurs maatschappijen. Wij bepalen zelf wie dat zijn. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering.

Na het afsluiten van een verzekering stopt onze bemiddeling uiteraard niet. Wij houden gedurende de looptijd van de verzekering geregeld contact met u over uw verzekeringspakket. Natuurlijk verzorgen wij ook de afhandeling van eventuele wijzigingen en schade’s.

Schermafbeelding 2024-06-06 195115
Untitled-2

Waarom AGVP?

De voordelen van een assurantieadviseur:

  • Onze adviseurs geven advies op basis van uw specifieke situatie.
  • Onze adviseurs kunnen de markt vergelijken en dus meerdere producten van verschillende aanbieders aanbieden.
  • Volledig onafhankelijk.
  • Alle adviseurs zijn vakbekwaam.
  • Onze adviseurs nemen alle financiële, juridische en fiscale opties mee.
  • Persoonlijk contact.

Uw belangen, goed verzekerd.

Bij Adviesgroep Vecht en Plassen helpen wij uw onderneming met bedrijfsverzekeringen door op maat gemaakte oplossingen aan te bieden die specifiek zijn afgestemd op de unieke risico’s en behoeften van uw bedrijf. Onze adviseurs analyseren grondig uw bedrijfsactiviteiten en inventariseren de potentiële risico’s waarmee u te maken kunt krijgen. Wij kunnen voor u een verzekeringspakket samenstellen die niet alleen voldoen aan de wettelijke vereisten, maar ook zorgen voor uitgebreide dekking op gebieden die voor uw bedrijf van cruciaal belang zijn. Of het nu gaat om aansprakelijkheidsverzekeringen, bedrijfsgebouwenverzekeringen, of specifieke sectorgerichte polissen, Adviesgroep Vecht en Plassen biedt deskundig advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste verzekeringsproducten.

Daarnaast ondersteunt Adviesgroep Vecht en Plassen uw bedrijf met een proactieve benadering van risicobeheer. Dit betekent dat wij niet alleen helpen bij het afsluiten van verzekeringen, maar ook bij het identificeren en minimaliseren van risico’s voordat deze zich voordoen. Met periodieke evaluaties zorgen ervoor dat uw verzekeringsdekking altijd up-to-date is en aansluit bij de veranderende omstandigheden binnen uw onderneming. Door deze voortdurende ondersteuning kunt u zich met een gerust hart richten op de groei en ontwikkeling van uw bedrijf, wetende dat uw verzekeringsbehoeften professioneel en adequaat worden beheerd.

Een ander risico dat vandaag de dag steeds vaker voorkomt is cybercriminaliteit. Bekijk onderstaande video over meer informatie over cyberverzekeringen.

Adviesgroep Vecht en Plassen biedt u ook in privé een op maat gemaakte verzekeringsoplossingen die passen bij uw unieke behoeften en levensstijl. Onze ervaren adviseurs nemen de tijd om een grondige analyse te maken van uw persoonlijke situatie, waardoor zij precies kunnen identificeren welke risico’s u loopt en welke verzekeringen noodzakelijk zijn om deze te dekken. Of het nu gaat om een woonhuisverzekering, autoverzekering, of een aansprakelijkheidsverzekering, Adviesgroep Vecht en Plassen zorgt ervoor dat u altijd de juiste dekking heeft. Door de verschillende opties en voorwaarden helder uit te leggen, helpen wij u bij het maken van weloverwogen beslissingen, zodat u niet te veel betaalt en toch optimaal beschermd bent.

Naast het afsluiten van verzekeringen, bieden wij doorlopende ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat uw verzekeringen altijd up-to-date blijft met uw veranderende levensomstandigheden. Of u nu verhuist, een nieuwe auto koopt, of gezinsuitbreiding krijgt, onze adviseurs staan klaar om uw polissen aan te passen en ervoor te zorgen dat u altijd de beste dekking heeft. Bovendien kunt u rekenen op hun hulp bij schadeclaims, waarbij wij het proces voor u stroomlijnen en zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Zo kunt u met een gerust hart genieten van het leven, wetende dat uw verzekeringszaken in goede handen zijn.

 

Adviesgroep Vecht en Plassen biedt gespecialiseerde verzekeringsoplossingen voor vastgoedbezitters, met uitgebreide dekking en deskundig advies. Onze ervaren adviseurs analyseren uw portefeuille en stellen maatwerkverzekeringen samen tegen risico's zoals brand, waterschade en inbraak. Daarnaast bieden ze risicobeheer en preventieve maatregelen om schade te voorkomen, met periodieke evaluaties en onderhoudsadvies. Bij schade begeleiden wij u door het claimsproces, zodat u zich kunt richten op het beheer en de groei van uw vastgoedportefeuille, met de zekerheid dat uw eigendommen goed beschermd zijn.

 

Adviesgroep Vecht en Plassen helpt zowel particulieren en bedrijven bij het vinden van de juiste inkomensverzekering, zodat u verzekerd bent van financiële stabiliteit bij arbeidsongeschiktheid of ziekte van u zelf of van een medewerker. Onze ervaren adviseurs maken een grondige analyse van uw persoonlijke of bedrijfsomstandigheden en bieden op maat gemaakte verzekeringsoplossingen die passen bij uw specifieke behoeften en budget. Ze zorgen ervoor dat u een verzekering kiest die voldoende dekking biedt om uw inkomen te beschermen, zodat u of uw medewerkers bij inkomensverlies door ziekte of een ongeval financieel goed verzorgd zijn. Daarnaast bieden wij doorlopende ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat uw inkomensverzekering altijd actueel blijft en aansluit bij veranderende omstandigheden van u als ondernemer.

 

Neem contact op

Meer te weten komen?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Breedstraat 18
3603 BB Maarssen

Telefoonnummer
0346 283 070

E-mailadres
info@agvp.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur