Over ons.

Untitled-2

Over Ons

Een stukje dieper in onze dienstverlening

Adviesgroep Vecht en Plassen is een zelfstandige onafhankelijke onderneming, opgericht vanuit een rijke bancaire ervaring op het gebied van financiële advisering. En onafhankelijk wil in dit geval duidelijk zeggen dat onze opdrachtgevers niet de banken of verzekeraars zijn maar dat u onze opdrachtgever bent. Dat betekent dat wij ons vanuit deze positie volledig kunnen richten op uw belangen.

Als u besluit van onze dienstverlening gebruik te maken, weet u waar u aan toe bent en wat wij wederzijds van elkaar mogen verwachten. Tevens verwijzen wij u naar ons dienstverleningsdocument.

IMG_7677

Risicospecialist

Richard Berkenbosch

Mijn meerjarige ervaring binnen de bancaire sector bevindt zich voornamelijk aan de zakelijke advieskant van de bank. Na mijn carrière binnen de bancaire omgeving ben ik 13 jaar geleden als zelfstandig risicospecialist gestart.

Mijn expertise is het financieren van particulieren en zakelijke ondernemingen. Maar ook op verzekeringsgebied heb ik een brede ervaring.

Mijn werk doe ik vanuit een passie voor mensen. Ik ga uit van het positieve en kan door mij enthousiasme snel stappen maken op een  financieringsopdracht of het uitzoek van verzekeringsvraagstuk.

 

 

 

Verzekeringsadviseur

Tim Berkenbosch

Nog vrij jong in het verzekeringsvak, maar deze is mij dit wel met de paplepel ingegoten.

Vanaf oktober 2023 ben ik werkzaam als verzekeringsspecialist bij Adviesgroep Vecht en Plassen.

Ik heb een uitgebreide ervaring in de verzekeringsbranche, waarin ik met mijn klanten de juiste verzekeringsoplossingen heb kunnen vinden, die aansluiten bij hun behoeften.

Ik geloof in een persoonlijke benaderen waarbij de wensen van mijn klanten voorop staan.

Doordat wij met een breed scala aan verzekeraars zaken doen kunnen wij altijd een eerlijke en onpartijdige vergelijking voor u maken.

Processed with VSCO with hb1 preset
cd240c0b-f1cd-4307-b88a-d44fd052f0f8

Financieringsexpert

Lex Bakker

Na 35 jaar werkzaam te zijn geweest in de zakelijke markt als accountmanager, financieringsspecialist en manager MKB en Grootzakelijk ben ik nu werkzaam als zelfstandig ondernemer en franchisenemer.

Ik ben intermediair tussen ondernemers en alle zakelijke financiers waaronder de traditionele banken, gespecialiseerde geldverstrekkers zoals factormaatschappijen en leasebedrijven en relatief nieuwe financiers zoals Crowdfunding platforms.

Mijn werkzaamheden bestaan uit het voor u verkrijgen van zakelijke financieringen zoals bedrijfspanden, lease van inventaris en vervoermiddelen, factoring van debiteuren, en overig werkkapitaal. Daarnaast kunt u mij ook inzetten voor het oprichten van B.V.’s, het opstellen van huurovereenkomsten en leenovereenkomsten

Ik ben geen snelle dealmaker maar richt mij op een lange termijnrelatie.

Onze werkwijze

Een passende dienstverlening

Vast aanspreekpunt
Wij zijn uw centrale aanspreekpunt voor al uw verzekeringen, hypotheken en financieringen. zowel particulier als zakelijk. Bij Adviesgroep Vecht en Plassen maken we verzekeren en financieren écht persoonlijk, afgestemd op uw unieke situatie, voorkeuren en risicobereidheid. Zelfs als dat betekent dat u minder verzekeringen nodig heeft.
 
Startpunt

Bij nieuwe relaties, zowel particulier als zakelijk, beginnen wij met een inventarisatie van alle lopende polissen. Dit biedt een duidelijk overzicht van de huidige verzekeringsstatus. Daarna stellen wij een plan voor om de gehele verzekeringssituatie te optimaliseren. Indien nodig actualiseren wij de verzekerde bedragen, eventueel na een waardebepaling, en geven wij advies om de meest optimale dekking te bereiken.

 
Alles onder een dak
Een overzichtelijk geheel, één aanspreekpunt, uitgebreide dekking en meer service: nieuwe relaties waarderen onze professionaliteit en persoonlijke aanpak.
Vrijblijvend gesprek

Als u dit wenst, kunnen wij u vrijblijvend een voorstel doen voor uw hele verzekeringssituatie. Daarnaast helpen wij u met een vrijblijvende inventarisatie voor uw financiering en hypotheek mogelijkheden.

 
Herkent u zich in het onderstaande?

Sluit onze werkwijze bij u aan? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.