Adviesgroep Vecht & Plassen

Hypotheken

Als u een hypotheek zoekt, wilt u natuurlijk de beste. Een die past bij uw situatie van dit moment, maar ook een die rekening houdt met veranderende omstandigheden. Wij onderscheiden ons in de hypotheekmarkt door een eigentijdse en complete aanpak.

Wij streven ernaar uw woonlasten exact aan te laten sluiten op uw specifieke persoonlijk situatie, nu en in de toekomst! Om een goed advies te kunnen geven, is een grondige inventarisatie van uw persoonlijke situatie en van uw wensen noodzakelijk. Door kennis en praktijkervaring te combineren met een zeer ruim aanbod van geldvertrekkers kunnen wij voor iedereen een passende aanbieding samenstellen.

Wij zullen u nadat de hypotheek is afgesloten, blijven ondersteunen. U kunt met al uw vragen bij ons terecht. Verandert er iets in uw persoonlijke situatie dan is de kans groot dat ook uw product moet worden aangepast. Wij controleren daarom periodiek of uw financiele producten nog aansluiten bij uw persoonlijke situatie.

 

Hypotheek oversluiten kan u veel geld besparen!

Profiteer van de historisch lage rente. Laat door ons gratis een hypotheekcheck doen. Wij bekijken dan samen met u wat de mogelijkheden zijn.