Adviesgroep Vecht & Plassen

Verzekeringen

Wij bieden u een objectief verzekeringsadvies. Een persoonlijke benadering staat hierbij altijd voorop.

Wij doen zaken met ruim 100 verzekeraars waarvan wij de producten bij onze advisering betrekken. Periodiek maken wij een selectie van de producten die de maatschappijen voeren. Hierbij werken wij met een aantal voorkeurs maatschappijen.

Wij bepalen zelf wie dat zijn. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering. Na het afsluiten van een verzekering stopt onze bemiddeling uiteraard niet. Wij houden gedurende de looptijd van de verzekering geregeld contact met u over uw verzekeringspakket. Natuurlijk verzorgen wij ook de afhandeling van eventuele wijzigingen en schade’s.

De wetgever hecht waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. In onze voorlichting trachten wij dan ook zo goed mogelijk te voldoen aan de inhoud van deze wettelijke verplichting. Het is niet alleen een wettelijke verplichting maar wij vinden ook dat u als klant recht heeft op goed advies en nazorg.

Al uw bedrijfsverzekeringen worden u zonder provisie van de verzekeringsmaatschappij aangeboden, wij werken met een vaste beloning per verzekering.